Boluspor kaldığı yerden devam

Boluspor, TFF 1. Lig’in 6. Haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda 2 - 0 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Boluspor kaldığı yerden devam
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Semih BAYKAL

TFF 1. Lig 6. Haftasında Boluspor, Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar karşılaşmadan Rydell Poepon ve İrfan Başaran’ın serbest vuruştan attığı goller ile 2 – 0 galip ayrılarak puanını 8’e yükselterek maç fazlasıyla 8’inci sıraya yükseldi.

Karşılaşma orta saha mücadelesi olarak geçerken, İrfan Başaran oynadığı futbol ile alkış alarak maçın adamı oldu. Akubueze’nin düşük formu ve oynadığı kötü futbol dikkatlerden kaçmazken Boluspor bu karşılaşmada orta sahada çok zayıf kaldı. İrfan, Melih ve Poepon bireysel oyunları kırmızı beyazlı temsilcimize galibiyeti getirdi.

Stadyum: Elazığ Atatürk Stadyumu

İlk 11’ler

Boluspor: Gökhan Değirmenci**, Göksu Alhas*, Arapi*, Pedro Franco*, Caner Cavlun*, İrfan Başaran* (85. Dk Te Vrede*), Melih Okutan* (80. Dk Furkan Şeker*), Burak Asan*, Mustafa Durak* (64. Dk Umut Meraş*), Rydell Poepon*, Bentley***

B.B Erzurumspor: Kaya Tarakçı*, Ozan Tahtaişleyen, Jasmin, Tolga Ünlü, Hakan Arslan, Kubilay Sönmez* (45. Dk Abdulkadir Özdemir**), Gökhan Karadeniz*(45. Dk Yasmin Scuk*), Mansaly(67. Dk Murat Gürbüzerol*), Burhan Eşer*, Haris Harba*, Hamza Younes**

Hakemler: Kutluhan Bilgiç*, 1. Yardımcı Hakem Serkan Gençerler**, 2. Yardımcı Hakem Ahmet Ayaz**

Sarı Kartlar: İrfan Başaran (68. Dk Boluspor)

Maçtan Dakikalar:

Karşılaşma B.B Erzurunspor’un vuruşları ile başladı.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında iki takımda gol pozisyonu bulamadı.

Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında hakem Kutluhan Bilgiç su molası verdi.

Karşılaşma su molasının ardından 25’inci dakikadan itibaren devam etti.

36’ıncı dakikada Boluspor’un atağında Akubueze’nin sol kanattan yaptığı orta da Poepon kafa vuruşu ile skoru 1 – 0’a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika eklendi.

45’inci dakikada İrfan Başaran ceza sahası alanına yakın bir noktadan kullandığı serbest vuruşu gole çevirerek skoru 2 – 0 yaptı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2 – 0 sona erdi.

İkinci yarı düdüğü öncesi B.B Erzurumspor’da Abdulkadir Özdemir ve Yasmin Scuk oyuna dahil olurken, Kubilay Sönmez ile Gökhan Karadeniz kenara alındı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Boluspor’un vuruşlarıyla başladı.

61’inci dakikada Boluspor’un atağında Poepon’un ara pasında topla buluşan Mustafa Durak’ın ayak içi vuruşu yandan dışarı çıktı.

64’üncü dakikada Boluspor’da Umut Meraş oyuna dahil olurken, Mustafa Durak kenara alındı.

67’inci dakikada B.B Erzurumspor’da Mansaly oyundan alınırken, Murat Gürbüzerol karşılaşmaya dahil oldu.

68’inci dakikada Boluspor’da İrfan Başaran rakibin serbest vuruş kullanmasını engellediği için sarı kart gördü.

80’inci dakikada Boluspor’da Melih Okutan oyundan alınırken, Furkan Şeker karşılaşmaya dahil oldu.

82’inci dakikada Boluspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta İrfan Başaran’ın ortasında topu önüne alan Akubueze rakip oyuncuyu çalımladıktan sonra kaleye şutunu çekti. Akubueze’nin şutunu kaleci çıkardı.

85’inci dakikada Boluspor’da İrfan Başaran’ın yerine, Te Vrede oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave edildi.

Boluspor karşılaşmadan 2 – 0 galip ayrıldı.

24 Eyl 2017 - 18:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.