Boluspor’da 3.imza

Boluspor geçtiğimiz sezon Hatayspor forması giyen Ömer Alıcı ile bir yıllık anlaşma sağladı.

Haber: Volkan Yılmaz

Transferde taarruza geçen Boluspor’da imzalar arka arkaya geliyor. Daha önce Oğuzhan Berber ve Muhammed Bayır ile sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar son olarak tecrübeli kaleci Ömer Alıcı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Hatayspor forması giyen Ömer Alıcı ile bir yıllık anlaşma sağladı” ifadelerine yer verildi.

Ömer Alıcı'yı tanıyalım:

23 Eylül 1985 Antakya doğumlu olan tecrübeli kaleci, Hatay Telekomspor'da futbol kariyerine başladı. Daha sonra Kırıkhanspor, Ümraniyespor, Menemenspor ve Hatayspor formalarını giyen Alıcı, kariyerinde 142 profesyonel karşılaşmaya çıktı.

22 Ağu 2020 - 23:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.