Boluspor’da neler oluyor?

Ptt 1.Lig’de mücadele eden kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor’da sular durulmuyor. Altay mağlubiyeti sonrası son üç haftadır kadroda yer almayan Yusuf Emre Gültekin yönetimden bir ay izin istedi.

“Neyin izini”

Sezona flaş galibiyetlerle başlayan Boluspor, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında takım içindeki huzursuzluklar gözden kaçmıyor. Alınan kötü sonuçlar taraftarda tepkiler oluştururken haber ekibimizin aldığı bilgiye göre Takımımız oyuncularından Yusuf Emre Gültekin yönetimden bir ay izin istedi.

“Çarıkcı doğruladı”

Aldığımız haber sonrası telefonla ulaştığımız Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı; “Yusuf Emre Gültekin sezon başında da gitmek istedi. O zaman ki hocamız Sait Karafırtınalar buna müsade etmedi. Şimdi ise Yusuf, özel hayatındaki olumsuzlukları öne sürerek yönetimimizden bir ay süre ile izin istedi. Bizde kendisini toparlaması için izin verdik. Bu konu ile alakalı gerekli açıklamayı yarın yapacağız. Diarra ile de herhangi bir sorunumuz yok.” dedi.

18 Şub 2019 - 01:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.