Boluspor’dan Melih Okutan sürprizi

Boluspor, yeni sezon öncesi transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı beyazlılar ekibimiz geçtiğimiz sezon Samsunspor forması giyen eski oyuncusu Melih Okutan ile anlaşma vardı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen kırmızı beyazlı ekibimiz yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, sol kanadına takviye yaptı. Kırmızı beyazlılar, 26 yaşındaki eski oyuncusu Melih Okutan ile sözleşme imzalayacak.

Sait Karafırtınalar tarafından her iki kanatta da oynayabilecek bir oyuncu arayan Boluspor, eski oyuncusu Melih Okutan ile anlaşmaya vardı. Samsunspor’da forma giyen eski oyuncumuz Melih Okutan sol kanat, sağ kanat ve orta saha mevkilerinde forma giyebiliyor.

Geçtiğimiz sezonu Yılport Samsunspor takımında geçiren Melih Okutan, eski takımı Boluspor’dan gelen teklifi kabul etti. Yılport Samsunspor ile geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giyen Okutan, 1045 dakika sahada kaldı. Okutan, attığı 2 golle takımına katkı sağladı.

.

20 Tem 2022 - 14:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.