BTSO, OSB’nin çalışmalarına daha fazla katkı sağlayacak

Bolu Merkez OSB Yönetim Kurulu BTSO Başkanı Türker Ateş’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Bolu Merkez Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’i ziyaret etti.Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Kaygusuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Başoğlu, Abdullah Uzun, Ziya Akman, Çelik Güçok ve Atilla Yılmaz ile Bölge Müdürü Mustafa Gülen’den oluşan OSB Yönetim Kurulu’nun TSO’yu ziyaretinde, Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Türker Ateş’e ve Oda Yönetim Kuruluna başarı dilekleri iletildi.OSB’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süredeki değişiminin de ele alındığı ziyarette konuşan TSO Başkanı Türker Ateş, OSB’nin bünyesinde bulunan kuruluşların TSO üyesi olduğunu hatırlatarak bu nedenle Odanın üyelerine yönelik yürüteceği bütün faaliyetlerinde OSB’nin en önemli paydaşlarından birisi olacağını ifade etti. Müteşebbis Teşekkül Heyeti aracılığıyla OSB’nin çalışmalarına katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Ateş, önümüzdeki süreçte OSB ve sanayiciler ile olan kurumsal ilişkilerdeki verimlilik grafiğini de sürekli artırma gayreti göstereceklerini dile getirdi. TSO Başkanı Türker Ateş “OSB’miz Türkiye’nin en küçük OSB’lerinden birisi; ama yatırımcılarımızın gönülleri ve yürekleri büyük. Birçok dezavantaja ve olumsuzluklara rağmen, çalışkanlıkları ve özverileri sayesinde bugün binlerce insan bu tesislerimizde istihdam ediliyor, evine ekmek götürüyor. Kendilerine müteşekkiriz. Önümüzdeki dönemde inşallah güzel çalışmalarda birlikte yer alırız” ifadelerinde bulundu.

22 Ağu 2013 - 10:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.