“Bu karar meclisten onay alırsa mahkemelik olabiliriz”##hb_sdk.gif

Bolu belediye meclisinin Aralık ayı 2.oturumuna Paşaköy mahallesinde ki belediye taşınmazı damgasını vurdu. Bolu belediye meclisinin daha önce satılmasına yönelik olarak 26/11/2012 tarih ve 437 sayılı kararının iptal edilerek...

Bolu belediye meclisinin Aralık ayı 2.oturumuna Paşaköy mahallesinde ki belediye taşınmazı damgasını vurdu. Bolu belediye meclisinin daha önce satılmasına yönelik olarak 26/11/2012 tarih ve 437 sayılı kararının iptal edilerek 5393 sayılı belediye kanununun 18.maddesinin E bendi uyarınca ilim yayma cemiyetine 30 yıla kadar tahsis edilmesi ve aynı kanunun 34.maddesi G bendi uyarınca encümene yetki verilmesi yönündeki komisyon kararına muhalefet şerhi koyan CHP’li belediye meclis üyesi ve İmar komisyonu üyesi Naci Yörük burasıyla ilgili olarak daha önce satış kararının alındığını söyleyerek; “Şimdi ne oldu da burayı 30 yıllığına İlim yayma cemiyetine tahsis etme ya da kiralanması yönünde karar alındı. Bu işin bir askı süresi vardır. Daha yasal süreç tamamlanmadan kiralama yönünde encümene yetki veriliyor. Eğer bu şekilde bir karar meclisten onay alırsa mahkemelik olabiliriz” dedi. Bunun üzerine Encümen üyesi Burak Balaban Yörük’ün haklı olduğunu vurgulayarak” “Bu kararı geri çekelim “ dedi. Karar, Yörük’ün şerhi ve itirazı doğrultusunda oy birliğiyle geri çekildi.

10 Ara 2012 - 20:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.