Bu konser kaçmaz… İzzet Baysal için sahne alacaklar

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Bolu’nun babası büyük hayırsever İzzet Baysal için sahne alarak, “İzzet Baba ve memleket türküleri” seslendirecek.

HABER: Aysun BEYKOZ

İzzet Baysal Şükran Günleri dolayısıyla Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, hafta sonu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Şef Tahsin Arslan öncülüğündeki koro, Bolu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat 20.00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda sahne alarak, “İzzet Baba ve memleket türküleri” seslendirecek. Hayırların Efendisi’nin sevdiği türküler ile yâd edileceği ücretsiz konsere tüm Bolu halkı davetli.

12 May 2016 - 18:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.