“Bu milletin sırtı yere gelmez”

Ak Parti Konya Milletvekili ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Bolu’da 18 gündür Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Sorgun; “FETÖ’sü de gelse DAİŞ’i de gelse YPG’si de gelse PKK’sı da gelse bu milletin sırtı yere gelmez” dedi.

Haber: SEMİH BAYKAL

Ak Parti Konya Milletvekili ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ilk olarak, 15 Temmuz Cuma Gecesi FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı 18 gündür Belediye Meydanında ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan Bolulu vatandaşlarla beraber yatsı namazını kıldı ve şehitler için dualar etti. Daha sonra kürsüye çıkarak Bolululara seslenen Sorgun şunları ifade etti; “Bazıları yuva kurar, inşa eder, ihya eder, bazıları yuva yıkar. Aslında dünyada iki tür insan var, birincisi yapanlar, inşa edenler, ihya edenler; bir de imha edenler, yıkanlar, yakanlar, terörize edenler var. Elhamdülillah Bolu Meydanı'nda yapanların yanında, ihya edenlerin yanında duruyoruz, imha edenlerden değiliz. Bu yürek olduktan sonra kim bu milletin sırtını yere getirebilir? FETÖ’sü de gelse DAİŞ’i de gelse YPG’si de gelse PKK’sı da gelse bu milletin sırtı yere gelmez. Biraz önce yatsı namazında Allah’ın huzurunda eğildik, başka kimsenin huzurunda ne diz çökeriz, ne eğiliriz. Allah sizden razı olsun” dedi.

“FETÖ’YÜ DE DEVİRDİNİZ, FETÖ’NÜN ARKASINDAKİLERİ DE DEVİRDİNİZ”

Son olarak Sorgun; “18 günde çok şeyi değiştirdiniz, siz 18 günü, 18 geceyi devirdiniz. Aynı zamanda FETÖ’yü de devirdiniz, FETÖ’nün arkasındakileri de devirdiniz, darbecileri de devirdiniz, Allah’ın izniyle darbeleri bundan sonra çukurlara gömdünüz. Doğuda PKK çukur kazdı, onları çukurlarına gömdü; şimdi de okyanusunun ötesinden bu millete çukur kazmaya kalkanları bu millet kendi çukurlarına gömdü” şeklinde konuştu. Ahmet Sorgun’un konuşmasının ardından 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimine karşı çıkan ve bunun bedelini canlarıyla ödeyen demokrasi şehitleri için Demokrasi Meydanı’nda mevlid-i şerif okutuldu.

02 Ağu 2016 - 16:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.