Bu sefer suçüstü yakalandı

Marketlerden çok sayıda kozmetik ve gıda ürünü çaldığı tespit edilen ve aylardır takipte olan hırsız, dün bir markette suçüstü yakalanarak Adliye’ye çıkartıldı.

Bolu’da Şubat, Mart, Mayıs ve Haziran aylarında çeşitli marketlerden gıda ve kozmetik ürünleri çalınması üzerine Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarıyla ilgili inceleme başlattı. İş yerlerinin kamera kayıtlarını inceleyen Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızı kayıtlardan tespit etti. Hırsızlığın H.A isimli bir şahıs tarafından gerçekleştirildiğinin anlaşılması üzerine şahıs takibe alındı. Dün yine Bolu’ya geldiği tespit edilen H.A, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir markette hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Çok sayıda sabıka kaydı olduğu anlaşılan H.A’nın başka şehirlerde de hırsızlık olaylarına karıştığı belirtildi. H.A, bugün sabah 11:00 sıralarında Bolu Adliyesi’ne getirilerek mahkemeye çıkartıldı.

03 Eyl 2014 - 18:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.