Bufalolar şampiyonluğa yürüdü

Okullar arası Genç Erkekler Basketbol turnuvası final karşılaşmasında Bolu Fen Lisesi Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesini 56-42 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bolu Fen Lisesi taraftar grubu olan Bufalolar da şampiyonluğu davul ve sloganlar eşliğinde İzzet Baysal caddesinde yürüyerek ve Kent meydanında meşalelerle yakarak kutladı.

Haber: Semih BAYKAL

Okullar arası Genç Erkekler Basketbol turnuvası final karşılaşması dün Bolu Fen Lisesi ile Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi arasında oynandı. Maçı Bolu Fen lisesi 56-42'lik skorla kazanarak şampiyon oldu. Bolu Fen Lisesi taraftar grubu olan Bufalolar maçın ardın şampiyonluğu kutlamak için İzzet baysal caddesi üzerinde davul ve sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşün ardından Kent Meydanında toplanan taraftar grubu burada meşaleler yakarak şampiyonluk kutlamalarına devam etti ve toplu fotoğraf çektirdikten sonra sessizce dağıldılar. Yürüyüş esnasında emniyet birimleri de öğrencileri gözetim altında tuttular.

24 Ara 2014 - 18:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.