Bulduğu cüzdanı polise teslim etti

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan 52 yaşındaki Pakize Kefli, sokakları süpürürken bulduğu cüzdanı polise teslim etti. Bu durumu gören vatandaşlar Kefli’yi tebrik etti.


Haber: Okay Özcan

İşte insanlık dedirten bir haber. Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan Pakize Kefli, İzzet Baysal Caddesi üzerindeki Valilik binasının önünde yerleri süpürürken içerisinde kimlik ve paraların bulunduğu cüzdanı bularak, koruma altına.

Duyarlı kadın işçi, bölgede görev yapan trafik ekiplerinin yanına giderek, cüzdan bulduğunu ve teslim etmek istediğini bildirmesi üzerine cüzdan içerisinde yapılan incelemede 175 lira para ile kimlik kartları çıktı. Cüzdanın Çetin Duran isimli şahsa ait olduğu öğrenildi. Cüzdan, Bahçelievler Polis Merkezi ekiplerine teslim edilmek üzere trafik ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

ÇOK CÜZDAN BULDUM

52 yaşındaki temizlik işçisi Pakize Kefli, “Herkesin duyarlı olması gerekir. Caddelerde temizlik yaparken çok cüzdan ve para buldum. Hepsini de polise teslim ettim. Benim boğazımdan haram para geçmez. Temizlik işi yapmak benim ne kadar görevimse, bulduğum cüzdanı da sahibine teslim etmekte benim görevim. Tomarla para bulsam da, yine teslim ederim. Şu anda cüzdanı polise teslim etmekten çok mutluyum” dedi. Bu anları gören vatandaşlar, işte insanlık budur diyerek temiz işçisi Kefli’yi tebrik ettiler.

24 Ara 2021 - 12:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.