Buraya defnedilecek

Merhum Hacı Ahmet Palazoğlu’nun eşi, Merhum Hacı Yekta Palazoğlu’nun annesi, Bolulu İşadamı Muhittin Palazoğlu’nun babaannesi NEZAHAT PALAZOĞLU vefat etti. Bakanlar kurulu karar verirse rahmetlinin cenazesi Tokad-i Hayreddin efendinin Türbesinin yanında yatan oğlu Yekta Palazoğlu’nun yanına defnedilecek.

Haber: Kasım ŞAHİN

Merhum Nezahat Palazoğlu’nun Cenazesi 17 Kasım Salı günü(Bugün) ikindi namazına müteakip Bolu Büyük Camii’nden kaldırılarak, Bolu Tokad-i Hayreddin Türbesi’ne defnedilecektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Palazoğlu ailesinin daha önce vefat eden bireyleri, Sürmeli Hacı Ahmet Palazoğlu ve Mehmet Yekta Palazoğlu için Tokad-i Hayreddin Türbesine defin için bakanlar kurulu kararı çıkartılmıştı. Nezahat Palazoğlu için de Tokad-i Hayreddin Türbesi’ne defin için bakanlar kurulu kararı çıkartılmasının ardından bu gün toprağa verilecek. Cenazeye çok sayıda Bakan, Bakan Yardımcısı, Müsteşar ve Milletvekilinin katılmasını bekleniyor.

16 Kas 2015 - 19:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

tarık çiçek - merhumeye allah'dan rahmet diliyorum. ama türbenin kabristanı palazoğlu aile mezarlığına döndü. ayrıca otoparktan alınan ücrete ek olarak kılınacak namazlar ve rekat sayısına göre de para verelim. yazık vakıf zarar etmesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 19:20