Buzağı desteklemeleri listesi yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen hayvan desteklemeleri kapsamında 2021 yılı birinci dönem buzağı desteklemeleri askı listeleri yayınlandı.

Haber: Ceylan Beykoz

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yürüttüğü 2021 yılına ait hayvan desteklemeleri kapsamında 2021 yılı ilk 8 ay doğumlu olan buzağıların Buzağı Desteklemesi askı listeleri yayınlandı. İlgili askı listeleri 26 Ocak-8 Şubat 2022 tarihleri arasında Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde askıya çıkarılacak.

“AŞI MAKBUZLARI, PASAPORTLA İLE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR”

Tarım İl Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yetiştiricilerimizin bu tarihler arasında listeleri kontrol edip itirazlar için İl Müdürlüğümüze ilgili belgeler (Aşı Makbuzları, Pasaportlar) ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Son müracaat tarihi 08 Şubat 2022 Salı günü olup bu tarihten sonra itirazlar değerlendirilmeyecektir. Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.”

26 Oca 2022 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.