“ÇEKİŞMELİ BİR KURULTAY OLACAK”

Bugün başlayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı öncesinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan duygu ve düşüncelerini paylaştı.

HABER: FARUK ÇİDEM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 5-6 Eylül tarihlerinde Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleşecek olan 18. Olağanüstü Kurultayı öncesi duygu ve düşüncelerini aldığımız Tanju Özcan; “Benim tavrım en başından beri belliydi. Sayın Muharrem İnce ile de 15-20 gündür sürekli çalışıyoruz. Türkiye’nin her yerindeki CHP’lilerle ve gönül verenlerle temas halindeydik. Kendi adıma durduğum yer noktasında içim çok rahat. Çünkü temas ettiğim her insandan olumlu tepkiler alıyorum. Ciddi bir delege desteğinin de olacağını bildiğim için çekişmeli bir kurultay geçireceğimizi düşünüyorum. Ayrıca ben milletvekili seçilirken bir söz vermiştim. Demiştim ki; “Ben bana oy verenlerin talepleri doğrultusunda hareket edeceğim. Onların seslerini mecliste ve her yerde duyuracağım.” Bugün de bu sözümü tuttuğumu düşünüyorum” dedi.

04 Eyl 2014 - 19:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

durmuş taşkıran - sayın özcen size oyverirken kimse incenin yanında ol demedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Eylül 19:25