Çele Tepesi’ne bir de buradan bakın

PATİKA14 doğaseverler gurubu tarafından Yedigöller yolu üzerinde bulunan 1939 rakımlı Çele Tepesi'ne, 11 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirildi. Metin Ferah’ın objektifinden eşsiz manzara fotoğrafları görenleri adeta büyüledi.


Haber: Okay Özcan

Fotoğraf: Metin Ferah

PATİKA14 doğaseverler gurubunun bu günkü rotaları, Yedigöller yolu üzerinde bulunan 1939 rakımlı Çele Tepesi oldu. 11 kilometrelik yürüyüş, 26 doğaseverin katılımıyla gerçekleşti. Güzel bir hava da gerçekleşen bu zorlu yürüyüş, Çele-Çal Tepelerinin arasında bulunan 1700 rakımlı Tetemeçele Yaylası'nda başladı. 11 buçuk kilometrelik yürüyüş, kekik kokuları, rengârenk çiçekler ve kuş cıvıltıları arasında, ardıç örtülerini aşma şeklinde geçti. Yürüyüşe katılanlar arasında doğasever fotoğrafçı Bolunun Duayen Gazetecisi Metin Ferah’ta vardı. Yürüyüş hakkında Ferah, “Ardıç örtüleriyle kaplı alan yürüyüşümüzü zorlaştırsa da, çevrenin göz alıcı manzaraları, tüm yorgunluğumuzu almaya yetti” diye konuştu.

Yürüyüş, saat 15.45'te, başlangıç noktası olan Tetemeçele Yaylası'nda son bulurken, mangalda sucuk-ekmek keyfi ile tüm yorgunluklarını üzerlerinden atan doğaseverler, çiftetelliden- halaya kadar tüm hünerlerini gösterdiler.

Yürüyüşten geriye Metin Ferah’ın objektifinden yansıyan eşsiz görüntüler kaldı.

27 May 2021 - 12:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.