Cemal GÜNEY'in 24'ncü Kişisel Resim Sergisi açıldı

Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ve Resim Öğretmeni Cemal Güney'in kişisel resim sergisi açıldı.

Cemal GÜNEY'in 24'ncü Kişisel Resim Sergisi açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Galerisi'nde düzenlenen açılışa, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve davetliler katıldı.

Resim Sergisi hakkında bilgiler veren Cemal Güney, 24'ncü kişisel resim sergisini açtığını belirterek, "Bu sergiyi açarken iki şeyi amaçlamıştım. Birincisi 40 yıldır resimle uğraşıyorum ve görüşlerimin, düşüncelerimin renklere aktarımı sizlerinde görmesini istedim. İkincisi ise bir sanat kurumunun yöneticiliğini yapıyorum. İstedim ki öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime ön ayak olayım." ifadelerine yer verdi.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler daha sonra Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Cemal Güney tarafından oluşturulan resim sergisinin açılışını yaptı. Açılışın ardından Vali Baruş resim sergisini gezerek Cemal Güney'den resimler ile ilgili bilgiler aldı . HABER MERKEZİ


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.