Çetinkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya 15 Temmuz darbesi ve Fırat kalkanı ve Musul operasyonlarını tekrardan gündeme getirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber; Erdal TANRIVERDİ

Çetinkaya ‘’Ülkemiz 15 Temmuz hain FETÖ saldırılarının izlerini kapatmaya çalışırken, maalesef terör olayları devam etmekte, her gün yüreklerimize kor, ocaklarımıza ateş düşmektedir. Fırat Kalkanı ve Musul operasyonu ile de filen çatışmalar devam etmekte, bizim görüşümüze göre Türkiye’miz yavaş yavaş büyük bir savaşın içine çekilmek istenmektedir. Bununla ilgili görüşlerimiz geçtiğimiz haftalarda tekrar tekrar açıklanmıştır. Çarenin ise İslam Birliği’nde olduğunu ısrarla beyan ediyoruz’’dedi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya son bir haftadır Türkiye gündemine oturan minik Irmak’ın başına gelenlerin son derece korkunç ve dehşet verici olduğunu, Türkiye’nin manevi ve ahlaki değerlerinin kaybolmaya yüz tuttuğunu ifade etti. Çetinkaya ‘Son yaşadığımız, Alaşehir’de yaşanan 3 yaşındaki bebeğin başına gelenler. O kadar korkunç ve dehşet verici ki. Bu toplum Manevi ve Ahlaki yönden nereye gidiyor diye uykularımızın kaçması gerekir. Maalesef yerel basınımızda da bu tür haberlere her gün rastlıyoruz. Üzülerek söylüyoruz ki yöneticilerin basiretsizliği, kötülüğe engel olma konusundaki ilgisizlikleri, Avrupa Birliği’nin zinayı serbest bırakma ve ahlaksızlıklara dernek kurdurup onları meşru hale getirme baskılarına hükümetin boyun eğmesi bu korkunç akıbeti doğurmuştur’’ dedi.

Ayrıca Saadet Partisi olarak en önde giden bayrağımız ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ bayrağıdır. En çok buna önem veriri. Ahlaksızlığa neden olabilecek hiçbir şeye asla müsaade etmez, onunla mücadele ederiz. Biz diyoruz ki Tek Çare Milli Görüş, Tek Çare Saadet Partisi’dir.

Çünkü Saadet Partisi, bu milletin tarihidir, aslıdır, inancıdır, umududur. Türkiye için bir pusula, İslam Alemi için bir rehber, tün dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir. Zira Saadet Partisi Önce Ahlak ve Maneviyat der. Ahlaksızlık ile amansız mücadele eder. Zalimlerin değil, mazlumların yanında yer alır. Onların haklarını savunur. Küresel Güçlerle işbirliği yapmadığı gibi, onların isteklerine de boyun eğmez. Bütün Dünya’ya egemen olmuş, Türkiye’de de yürürlükte olan zulüm ve sömürü düzeni yerine Adil Düzeni savunduklarını sözlerine ekledi.

27 Eki 2016 - 16:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.