CHP Genel başkanı geldi ve gitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta sonu sessiz sedasız ilimize geldi. İl teşkilatından bile gizli olarak gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu, Bolu’dan bir kişi ile görüştü.

HABER:C.Kutay Aykan

Geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul’dan karayolu ile Ankara’ya dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilimize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu akşam yemeği için Bolu’da mola verdi. Kılıçdaroğlu’nun bir saat 15 dakika süren Bolu mesaisinde yanında sadece Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bulundu. Başkan Özcan ile bir saat ilimiz Karacasu beldesinde bulunan bir otelde akşam yemeği yiyerek son gelişmeler hakkında bilgi alan genel başkan 22.15’te ilimizden ayrıldı. Plansız ziyaret il teşkilatı dahil kimseye haber verilmedi.

Haber ekibimiz görüşmenin Tanju Özcan’ın yaygın basına yansıyan son açıklamalarının detayları ile gerçekleştiği bilgisine ulaştı. Kılıçdaroğlu’nun baş başa yenen yemek sonrasında Özcan’ı, Bolu seçim başarısından dolayı kutladığı öğrenildi.

16 Nis 2019 - 12:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.