CHP Zafer Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramının 95’nci yıl dönümünü Anıt Park’ta düzenledikleri alternatif törenle kutladı.

Haber: Semih Baykal

Bolu'da Valilik tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninin ardından CHP İl Başkanlığı da tören düzenledi. Anıtpark'daki törene Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, parti üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bolu Kadın Dayanışması, Vatan Partisi ve Emekli Subayları Derneği katıldı.

“HEPİNİZ İÇİN KUTLU VE MUTLU OLSUN”

Törende konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu; “ 30 Ağustos Zafer Bayramının hepiniz için kutlu ve mutlu olmasını diliyorum. Bize bu vatanı, güzel ülkeyi, bu güzel cenneti emanet eden Yüce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını önce minnet, sonra şükranla anıyoruz. Atatürk ve silah arkadaşları böyle bir güzel bir ülkeyi bizlere emanet ettikten sonra, bize medeniyeti de aşıladı. Bu medeniyet ilelebet bizimle beraber dünya yaşadıkça bu ülke toprakları üzerinde yaşacak ve göreceğiz. Bizleri ne kadar geriye doğru çekmeye çalışıyorlarsa da, hiçbir şekilde bizi bir adım bile geri götüremiyorlar. Yüce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

30 Ağu 2017 - 14:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.