CHP'li isim vefat etti

CHP Bolu İl Teşkilatı dün akşam aldığı vefat haberi ile derinden sarsıldı.

Haber: Erdal Tanrıverdi
CHP Bolu İl Teşkilatı dün akşam aldığı haber ile yıkıldı. CHP Merkez İlçe Yönetici İsmail Güngör dün akşam vefat etti. CHP Bolu İl Başkanı Hüseyin Kazım Karsu bu acı haberi şu sözlerle duyurdu "Milletvekillerimiz ve parti meclis üyemizin katılımıyla planlanan alan çalışması programları Merkez İlçe Yöneticimiz İsmail Güngör'ün vefat etmesi nedeni ile iptal edilmiştir. Üzüntümüz büyüktür ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" Rahmetlinin cenazesi bu gün doğum yeri olan Kaynaşlı ilçesi Taşaltı camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Bu gün saat 12.00’de ise Bahçelievler Mahallesindeki evinden ise helallik alınacak.

19 Ara 2016 - 16:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.