CHP’li kadınlar seçim çalışmalarına erken başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın ve CHP’li kadın yöneticiler, İlimizin tek tarihi çarşısı olan Yukarı Çarşıyı ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinlediler. CHP’li kadınlar 2019’da yapılacak olan seçimler öncesi işi şimdiden ciddiye almaya başladı.

CHP’li kadınlar seçim çalışmalarına erken başladı
Haber albümü için resme tıklayın
Haber: Kasım ŞAHİN

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın ve beraberindeki heyet Yukarı Çarşı esnafını tek tek dolaşarak yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

YUKARI ÇARŞI AĞANACAK DURUMDA

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Zuhal Işın; “Bir zamanlar Bolu ekonomisinin kalbinin attığı yer olan Yukarı Çarşımız ağlanacak hale gelmiş. Birçok esnafımız kirasını ödeyemeyecek durumda. Gölyüzü Mahallesini İzzet Baysal Caddesine bağlayan tünelin açılmasıyla birlikte Yukarı Çarşı’da işlerde büyük düşüş yaşanıyor. Açılan tünel büyük bir hizmet ama bu hizmeti yaparken buradaki esnafları da düşünmek gerekiyor” dedi.

ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Yukarı Çarşının bir cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini savunan Işın; “Burası ticaretin yanında, tarihi bir değerimiz. Burası cazibe merkezi haline gelmeli ama bunu yaparken zaten zor bela ayakta duran esnafın sırtına yüklenilmeli. Belediye tarafından yapılacak Arasta projesinin esnaflara yükü çok ağır. Bir çok esnaf bunu karşılayamayacaklarını söylüyor. Biz esnafın yükünü alın, önünü açın derken, onlar esnafa daha ağır yükler yüklüyorlar. Bunun orta yolunu bulup, Yukarı Çarşıya hep birlikte sahip çıkmalıyız’ dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.