Çin usulü seçim aracı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bolu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Tanju Özcan seçim kampanyası için daha önce hiç kullanılmayan alışık olmadığımız bir seçim aracını tercih etti.

Haber: Semih Baykal

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Tanju Özcan’ın seçim kampanyasını yürütmek için CHP Gençlik Kolları üyeleri ilginç ve bir o kadarda neşeli bir yola başvurdu. Gençler, Özcan’ın seçim kampanyaları için özellikle uzak doğu ülkelerinde kullanılan bir mobileti tercih etti. Gençler, elektrikli olarak çalışan mobilete Özcan’ın pankartlarını asarak, ses sistemi kurdu. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz’ün kardeşi Melih Karagöz tarafından kullanılan mobilette Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ve Tanju Özcan’ın seçim şarkıları çalınıyor. Karagöz, bu ilginç mobilette şehrin her bir köşesini gezerek Özcan’ın seçim kampanyasına destek oluyor. Seçim aracını caddede gören vatandaşlar hem şaşıyor hem de bu ilginç aracı cep telefonları ile kayıt altına alıyorlar.

22 Haz 2018 - 10:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.