Çin’den Mengen’e çekim yapmak için geliyorlar

Ülkemizin Turizm ve Kültür potansiyelini tanıtmak amacıyla bir haftalığına ülkemize gelen Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Kanalı CCTV, Mengen’i ziyaret edecek.

Haber: BMA

Çin’de aşçılık mesleği ile ilgili büyük başarılara imza atan BusGrıllrestorantlar zincirinin sahibi Mengen Anadolu Aşçılık Lisesi mezunu Mengenli Birol Dinçli’nin öncülüğünde 18 Temmuz’da Mengen’i ziyaret edecekler.

Ülkemizin Tarihi, Kültürel ve Turizm zenginliklerini İstanbul-Kapadokya-Ankara’dan sonra Gastronomi Eğitim alanında önemli mesafeler kateden Aşçılık Mesleğinin Başkenti olan Mengen de çekimlerinde yer vererek; dünden-bugüne Aşçılık , yöresel yemeklerin yapım ve sunumuyla Tabiat harikası olan Mengen’de çekimler yaparak ilçenin tanıtımına çok büyük katkılar verecek. Heyet 18 Temmuz saat 13.00 te Mengen Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlenecek.

17 Tem 2018 - 11:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.