Çıngı temaslara başladı

CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı H. Cahit Çıngı, muhtar ziyaretleri kapsamında Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Alpağut Mahallesi Muhtarı İlhan Çalışkan ile Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sümer Mahallesi...

CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı H. Cahit Çıngı, m uhtar ziyaretleri kapsamında Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Alpağut Mahallesi Muhtarı İlhan Çalışkan ile Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman'ı ziyaret etti. Çıngı, Çalışkan ve Kahruman ile Bolu'nun sorunlarına, halkın ve muhtarların talep ve isteklerine dair bilgi alışverişinde bulundu. Daha mutlu bir şehir yaratmak ve Bolu'yu daha güzel günlere kavuşturmak adına yapılacak çalışmaların her birinde bölge halkının en yakındaki temsilcisi olan mahalle muhtarlarının görüşünün mutlaka alınması gerektiğine vurgu yapan Cahit Çıngı, ilerleyen dönemlerde de tüm mahalle muhtarlarıyla sık sık görüşmeler yapılacağını dile getirdi.

31 Eki 2012 - 19:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.