Cinsel tacizden bir kez daha gözaltına alındı

Kara Murat lakabıyla tanınan ve son günlerde kadınlara elle tacizde bulunan Murat Eskioğlu, dün yine gözaltına alındı. Geçtiğimiz hafta “Cinsel taciz” suçundan savcılığa sevk edilen Kara Murat, bu sefer de 6 ay önce E.Ş. isimli bir kadına elle tacizde bulunduğu için adliyeye sevk edildi. Murat, yine serbest bırakıldı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Kara Murat lakabıyla tanınan ve Bolu protokolünün ve esnafların bacaklarına sarılarak para isteyen Murat Eskioğlu’nun adı son günlerde elle yaptığı tacizlerle duyulmaya başladı. Geçtiğimiz hafta İzzet Baysal Caddesi üzerinde üç bayana elle tacizde bulunduğu iddiasıyla yakalanan Kara Murat, adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol verilerek serbest bırakılmıştı. Bolu basını, Murat’ın karakola ve adliyeye çıkarılmasının ardından kamuoyuna servis ettiği haberlerle son durumu aktarmıştı.

Mart ayında sabah saatlerinde Köroğlu Mahallesi’ndeki evinden işe gitmek üzere yola çıkan E.Ş. rumuzlu bir kadın, Kara Murat’ın elle tacizine uğramıştı. Kara Murat tacizden sonra hızla koşarak kayıplara karışmıştı. Olayla ilgili polis ekiplerine şikayette bulunan E.Ş. kendisini taciz edenin kim olduğunu tam olarak göremediğini bildirmişti. Ekipler de faili meçhul şahsın yakalanması için çalışmalara başlamıştı.

Bolu Olay Gazetesi olarak Murat’la ilgili yaptığımız taciz olaylarına karşın, bu suça maruz kalan kadınlar tek tek Kara Murat’ı teşhis etmeye başladı. E.Ş. rumuzlu kadın polislere, son günlerde adını taciz olaylarıyla duyuran Kara Murat’ın kendisine tacizde bulunduğunu iddia ederek tacizcinin Murat Eskioğlu olduğunu söyledi. Hemen harekete geçen Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat’ı yakaladıktan sonra dün tekrar adliyeye çıkardı. Bolu’nun baş belası haline gelen Kara Murat savcılıktaki işlemlerin ardından, adli kontrol verilerek yine serbest bırakıldı.

30 Eyl 2014 - 18:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

yılmaz - birgün cami duvarına işicen geberip gidecen bakalım kime denk gelecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Eylül 18:49