Çok sayıda ruhsatsız tabanca ve mermi yakalandı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol kontrol çalışmalarında şüphe üzerine durdurulan bir araçta ve şahsın evinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Haber: C.Kutay Aykan

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda Düzce’den İlimize seyir halinde iken şüphe üzerine durdurulup, araç sürücüsü A.E (50) isimli şahsın 14 plakalı aracında ve şüphelinin ilimizdeki ikametinde yapılan aramada;

(1) adet üzerinde Sıg Sauer P226 ibareleri yazılı 9 mm’lik ruhsatsız tabanca,

(1) adet tabanca şarjörü,

(48) adet 9 mm çapında tabanca fişeği

(1) adet belgesi ibraz edilemeyen av tüfeği,

(1) adet belgesi ibraz edilemeyen kurusıkı tabanca,

(1) adet kurusıkı tabancaya ait şarjör,

(8) adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilerek el konulmuş, yakalanan A.E hakkında soruşturma başlatılmıştır.

16 Oca 2019 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.