COŞKUNYÜREK'ten 100 milyon TL'lik müjde!

Ak Partili siyasilerden Bolu'ya 100 Milyon TL'lik müjde! Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ankara'da Perşembe günü gerçekleştirilen girişimler sonucunda, Bolu'ya çağ atlatacak Adliye Sarayı, D-100 Karayolu'nun güneye taşınması ve bazı bölgelerde kavşak konularını içeren 100 Milyon TL yatırım bedelli 3 projenin yapımına kısa süre içinde başlanacağının müjdesini verdi.

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz Perşembe günü Ankara'ya çıkarma yapan Ak Parti heyeti, Bolu'ya 3 projenin müjdesiyle döndü. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, başta kente çağ atlatacak Adliye Sarayı, D-100 Karayolu'nun güneye taşınması ile bazı bölgelerde kavşak düzenlemesinin yapımını içeren 3 proje için görüşmeler yaptı. Görüşmelerde Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Necmi Arman'da yer aldı.

VARAN 1:

ADLİYE SARAYI İHALEYE ÇIKIYOR!

Bolu halkı uzun zamandır hayalini kurduğu yeni Adliye Sarayı'na kavuşuyor. Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol ile görüşen Bolu heyeti, projesi tamamlanan Adliye Sarayı'nın en geç 2 ay içerisinde ihaleye çıkacağının müjdesini aldı. D-100 Karayolu üzerindeki eski terminalin bulunduğu 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek 45 Milyon TL yatırım bedelli yeni Adliye Sarayı, bodrum ve zemin kat dahil 8 kat ve 33 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

VARAN2:

GÜNEY ÇEVRE YOLU PROJESİ BAŞLIYOR!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yıllardır hayali olan D-100 Karayolu'nun güneye taşınmasındaki çalışmalar başlıyor.Heyetin Başkent'teki 2'nci durağı Karayolları Genel Müdürlüğü' oldu.Burada Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya görüşen İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in başını çektiği heyet, gerçekleştirdikleri temaslar sonucunda Ak Parti İl Kongresine gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da müjdesini verdiği Güney Çevre Yolu Projesi'nin yapımına başlanmasını sağladı. Toplam yatırım bedeli yaklaşık 42 Milyon TL olan 13 kilometrelik projenin, 6 buçuk kilometresi kısa süre içinde başlanarak 1 yıl içerisinde tamamlanacak.

VARAN 3:

YENİ KAVŞAK DÜZENLEMELERİ

Ak Partili siyasilerin temasları bununla da sınırlı kalmadı. Bolu'ya sınıf atlatacak 2 büyük projenin müjdesini alan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in başını çektiği heyetin başkent Ankara'daki son durağı Karayolları Genel Müdürlüğü oldu. Burada 4'ncü Bölge Müdürü Mustafa Karademir ile bir araya gelen heyet, Karademir ile karayollarında sıkıntılı olan bölgeleri masaya yatırdı. Görüşme olumlu sonuçlanırken, vatandaşın güvenli seyahat edebilmesi için D-100 Karayolu üzerindeki 3 farklı noktaya yeni kavşak yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca, turizm açısından önemli jeopolitik konuma sahip olan Karacasu'da unutulmadı. Kazaların yoğun olarak yaşandığı Karacasu Kavşağı'nda düzenlemeye gidilmesini talep eden Ak Partili siyasiler, Bölge Müdürü Karademir'den buradaki çalışmalara da en kısa süre içinde başlanacağının müjdesini aldı.

"İŞİMİZ HİZMET"

Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili bilgiler veren Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, başkent Ankara'dan mutlu döndüklerini belirtti. Geçmişte 2 dönem milletvekilliği de yapan Coşkunyürek,"Bolu için büyük önem arz eden yeni Adliye Sarayı,D-100 Karayolu'nun Güneye taşınma konusu ve ulaşım ağımızda tespit ettiğimiz bazı bölgelerde düzenlemeler yapılması amacıyla, aralarında Milletvekillerimizin, Belediye Başkan yardımcımız ve belediyemizdeki fen işlerinden sorumlu müdürümüzle birlikte Perşembe günü Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Rabbimize şükürler olsun ki girişimlerimiz sonuç verdi ve Bolu'muza mutlu ve bir o kadar da gururla döndük.Halkımızın uzun zamandır hayalini kurduğu yeni Adliye Sarayı, geç 2 ay içerisinde ihaleye çıkacak.Yine Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun il kongremizde halkımıza müjdesini verdiği D-100 Karayolu'nun Güneye taşınmasında ise çalışmalar en kısa süre içinde başlayacak ve İnşallah 13 kilometrelik alanın 6 buçuk kilometresi bu yıl içinde bitecek. Bunların dışında da D-100 Karayolunda tespit edilen bazı bölgelerle yeni kavşaklar yapılacak, kazalara sebep olan Karacasu'daki kavşakta düzenleme yapılacak.Bizlerin tek gayesi var o da Bolu'muza ve ülkemize hizmet etmek. Bakın bu çalışmaların yatırım bedeli yaklaşık 100 Milyon TL. Bugüne kadar hep söyledim, bundan sonrada söylemeye devam edeceğim. Hizmetin tek adresi vardır o da Ak Parti'dir. Bizler, birileri gibi "laf" değil "hizmet" üretiriz. Bu hizmetleri de Bolu halkına armağan etmek bugün bizlere, bu teşkilata nasip oldu. Bunun için Allah'a şükürler olsun. Ben emeği geçen milletvekillerimize, belediye başkanımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

23 Oca 2015 - 18:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

06

hasan okurcan - yetkililer yeni adliye sarayı ile ilgili ihalenin ocak ayı içinde olacağını söylemişlerdi oysa şimdi yine erteleme ile 2 ay sonraya öteleniyor galiba yine seçim sonuna bu iş uzar ve unutulur buradan bütün bolu halkını bilgilendirmek benim görevim bu iş 7 yıldır sürüncemede bolu halkı kandırılıyor seçim var aklınızı başınıza koyun ona göre karar verin bolu halkı saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42
05

ali bulut - seçim yaklaştı vaatler havada uçuşuyor hani adliye sarayının ihalesi ocak ayında yapılacaktı bırakın artık bu işleri ya size kimse inanmıyor bir dediğiniz diğerini tutmuyor bizleri kandırmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42
04

mahmut ercan - hep oyalama hep öteleme hani ihale bu ay yapılacaktı öyle söylenmişti şimdi neden 2 ay sonraya kaldı oyalayın bakalım bolu halkını ama vatandaş gerçekleri görüyor size inanmıyor bunu seçimde göreceksiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42
03

mustafa duran - yeni başkanda umduğumuz gibi çıkmadı yine bizi oyalıyorlar ocak ayında ihale olacak dediler 2 ay sonraya atıyorlar siz bu işi de sallayın bakalım ama bolu halkı da seçimde sizi sandıkta sallayacak bunu bilin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42
02

adem dereli - en geç 2 ay içinde adliye sarayının ihalesi yapılacakmış ey vekiller siz söylemediniz mi ocak ayı içinde ihalenin yapılacağını yoksa bolu halkı saf bir şey bilmiyor mu sanıyorsunuz yıllardır hep aynı vaatler bolu halkı kandırılıyor oyalanıyor seçimlere kadar ne ihale olur nede inşaatın temeli atılır.bakın görün kim haklı çıkacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42
01

cemil - her seçim öncesi olur böyle vaatler olur. çok görmemek gerekir. nasıl olsa kananlar var. hani ne oldu bölge hastanesi,ne oldu havaalanı,ne oldu thk üniversitesi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 18:42