Çözüm Süreci Değerlendirildi##hb_manset.gif

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Marmara Bölgesindeki AK Parti İl teşkilatlarını Ankara’ya çağırarak geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Ömer Sayın;  “Bu toplantıda illerin...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Marmara Bölgesindeki AK Parti İl teşkilatlarını Ankara’ya çağırarak geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Ömer Sayın; “Bu toplantıda illerin son durumları gözden geçirildi. Çözüm sürecine Bolu ili olarak katkı vermeye hazırız” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinde gelinen noktayı değerlendirmek üzere Marmara Bölgesindeki AK Parti İl teşkilatlarını Ankara’ya çağırarak Kabine üyeleri, Bölge Milletvekilleri, İl Başkanları, Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları’nın katılımı ile geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirdi.AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ve kritik toplantıya Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’in yanı sıra, Milletvekilleri, İl Başkanları, Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İl Koordinatörleri katıldı. Bu kapsamda Bolu’dan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel’de toplantıda hazır bulundular. Yaklaşık 5 buçuk saat süren toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın “Sayın Başbakan’ın çözüm sürecine yönelik olarak bölgeler halindeki yaptığı “İstişare Toplantısı” kapsamında bugün Bolu’nun da aralarında bulunduğu Marmara Bölgesi toplandı. Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinin illerini kapsayan bu toplantıya İl Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl Koordinatörleri katılarak geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik“ dedi.

“İLLERİN SON DURUMLARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ”

5 Buçuk saat süren toplantıda açılım süreci ve Akil adamların tespit edilmesi ile ilgili geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldığını ifade eden İl Başkanı Ömer Sayın; “Bu toplantıda illerin son durumları gözden geçirildi. Sayın Başbakan’ın bu akşam Akil Adamlar Grubu ile yapacağı toplantı çok önemli. Bu toplantıda bazı stratejik kararlar çıkacaktır ve bu kararlar çerçevesinde de Bolu’da da gerekli çalışmalar başlayacak.” şeklinde konuştu.

04 Nis 2013 - 21:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.