CUMHURİYET KADINLARIN OMUZUNDA YÜKSELECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Emine Kendirci Cumhuriyetin 92 inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin kuruluşundaki Türk kadının rolünden bahseden Kendirci; Türk kadının cumhuriyetin kuruluşunda nasıl aktif rol almışsa, cumhuriyetin ilelebet yaşaması konusunda da aynı şekilde aktif rol alacaktır’ dedi.

CUMHURİYETİN BİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Kendirci yaptığı açıklamada; “Ülkemizin geldiği noktada cumhuriyetin ne kadar büyük bir nimet olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bu cumhuriyeti kurmak için emperyalizme karşı verilen mücadelenin kahramanları başta Ulu Önder Mustafa Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu mücadelenin bir parçası olmaktan kaçınmamış Türk kadınlarını da saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Türk Milletinin birliğinin ve geleceğinin teminatıdır. Bizler Türk kadınları olarak, cumhuriyetin bize kazandırdıklarının farkında ve bilincinde yaşayarak, bu bilinci gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Bu vesile ile tüm Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlar, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam dilerim’ ifadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

29 Eki 2015 - 18:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.