Cumhuriyet Ülküsü ilelebet yaşayacak

Tanju Özcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 93.yıldönümünü kutladı

Haber; Duygu Kaya

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93.yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.Özcan yaptığı açıklamada ‘’Türk Milletinin geleceğinin şekillenmesindeki en önemli dönüm noktalarından biri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın onuru ve sevincini yaşamaktayız. Bağımsız, laik ve sosyal devletin en temel kurumu TBMM’dir. Atatürk önderliğinde zor koşullarda kurulan ve çalışmalarını yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi, aydınlanmaya ve çağdaşlaşmaya giden yolda birçok karara imza atmıştır. Ulusal egemenlik ve cumhuriyete, her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerektiği şu günlerde, 23 Nisan tarihinin ülkemiz adına taşıdığı değer ve anlamlara milletçe sahip çıkmalı, Meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini, yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu bağlamda; mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlarım’’ ifadelerine yer verdi.

23 Nis 2013 - 19:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.