Danışman, “hazırlıklarımızı tamamladık”

Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Dr. Abdullah Danışman, Şube olarak kış mevsiminde karşılaşabilecekleri sorunlara karşı hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı. Şube başkanı Danışman, “Bolu Şubesi olarak kara kış için gereken hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

HABER: Erdal TANRIVERDİ

Danışman, Türk Kızılayı Bolu Şubesinin zor kış şartları altında hizmete hazır olduğunu belirtti. Danışman, “Bolu Şubesi olarak afet araçlarımız, ikram araçlarımız ve hazırlamış olduğumuz kumanyalar ile yolda mahsur kalan vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek için gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Acil beslenme kiti olarak adlandırdığımız yiyecek kumanyalarımız hazır. Ancak dileğimiz yolların açık kalmasıdır" dedi. Danışman ayrıca; "Afet araçlarında uydu bağlantı sistemlerinin mevcut olduğu ve yetişmiş personelleri ile afete hazırlıklı, ilk yardım eğitimi olan ve dayanışma bilincine sahip bir misyonla görev yapan Kızılay'ın her zaman vatandaşların yanında olduğununun bilinmesini isteriz." dedi.

18 Kas 2016 - 09:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.