Darbe Girişimine BGC’den Kınama

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına üye olmakla suçlanan bir grup subay tarafından geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimine Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yaptığı basın açıklaması ile sert tepki gösterdi.

Haber: SEMİH BAYKAL

BGC, Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına üye olmakla suçlanan bir grup subay tarafından geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimi hakkında şu açıklamayı yaptı; “ 15 Temmuz Cuma gece saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızan aralarında subaylarında bulunduğu alçak terör çetesinin demokrasimize, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Devletin sinir odaklarına yerleşmiş bu örgüt masum insanlara kurşun yağdırarak Devletimizin en önemli kurumlarına şerefsizce saldırmıştır. Terör örgütünün Amerika’daki alçak liderinin talimatlarını uygulayan TSK içinde örgüt üyelerine en güzel cevap hangi siyasi görüşten olursa olsun Anadolu’nun vefakar insanı tarafından verilmiştir. Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak, hangi siyasi görüşten olursa olsun demokratik seçimle göreve gelmiş yetkililerin ve Devletimizin darbe girişimlerine karşı yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

18 Tem 2016 - 18:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Yaşar Yılmaz - bhttp://www.milliyet.com.tr/bolu-da-gazeteciler-piknikte-bulustu-bolu-yerelhaber-370100/u haberdeki dernek ile fetö imamı adnan daylanin gazeteci̇lerle ne i̇lşi̇ki̇si̇ var?bunun hesabinni devlet sormayacakmi saniyorlar zavallilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 18:23