Darısı Bolu’nun Başına

İlimizin Gerede ilçesinde 2008 yılından itibaren yaygınlaştırılmaya çalışılan Elektronik Kartlı Su Sayacı zorunluluğu kaldırıldı.

Haber:Erdal Tanrıverdi

Gerede Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar gereğince, vatandaşlar artık Elektronik Kartlı Su Sayacı dışında eski tip Okumalı Su Sayacı da kullanabilecek. Aradan geçen uzun süre içerisinde ilçedeki vatandaşlardan gelen şikayetler dikkate alınarak konu, Gerede Belediye Meclisi’nde gündeme taşındı. Son yapılan belediye meclis toplantısında Elektronik Kartlı Su Sayacı kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Buna göre isteyen vatandaşlar Elektronik Kartlı Su Sayacını söktürüp Eski Tip Okumalı Su Sayacı taktırabilecek.

Vatandaşın şikayeti bitmiyordu

Gerede’de bu kararın alınmasında vatandaş şikayetleri etkili oldu. İlimizde de bu konuyla ilgili vatandaşlarımızın şikayetleri oldukça fazla. En önemli sorunlardan biri, karta yüklü suların beklenmeyen bir anda bitmesi, kartlı su sayaçların sık sık arızalanması ve her defasında su yükleme noktalarına gidilmesi vatandaşların en çok yakındığı konular. Vatandaşlar ilimizde de zorunlu elektronik kartlı su sayacı uygulamasının kaldırılmasını istemektedir.

03 Kas 2020 - 12:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.