Dava 20 Ağustos’a ertelendi

Bolu belediyesi başdanışmanı Yaşar Taşkıran’ın rüşvet aldığı iddiasıyla açılan dava bugün Bolu adliyesinde görüldü.

Bolu belediyesi başdanışmanı Yaşar Taşkıran’ın rüşvet aldığı iddiasıyla açılan dava bugün Bolu adliyesinde görüldü. Şikayetçi Uğur Aşçıoğlu’nun avukatı ikilinin bir nargile evinde yaptığı görüşme sırasında kaydedilen ses kaydında “ Taşkıran’ın Aşçıoğlu’na yönelik olarak ”Tesisin bulunduğu taşınmazın 18 uygulaması kapsamında olmamasına rağmen söz konusu taşınmazın 18 kapsamına girebileceği yönünde beyanlarda bulunarak baskı oluşturduğuna dikkat çekerek; “Olaya ilişkin ses kaydı vardır. Bu ses kaydının dökümü yapıldığında Sanık Taşkıran’ın bu uygulama nedeniyle Aşçıoğlu’na 500 bin lira civarında zararının oluşacağı bu zararı gidermek için arkadaşlarının bu rakamın % 10’nunu istediği kendisinin ise 15 bin liraya bu işi halledeceğini söylediği açıkça anlaşılacaktır.” Dedi. Sanık Taşkıran ise söz konusu beyanların tamamıyla hayal ürünü olduğunu söyleyerek;”Yolun Uğur beyin taşınmazından geçmediği tesisin aynen muhafaza edildiği ortadadır. Buna ilişkin plan fotokopisini bizzat odamda Uğur Bey’in kendisine teslim ettim” dedi. Mahkeme hakimi ise söz konusu ses kaydının bilirkişi eşliğinde ses kaydı dökümünün yapılmasına hükmederek mahkemeyi 20 Ağustos Salı gününe erteledi

02 Tem 2013 - 13:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.