“Deprem acısını inşallah bir daha yaşamayız”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 17 Ağustos 1999 yılında gerçekleşen ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği büyük Marmara Depremi’nin 17. Yıldönümü nedeniyle biz mesaj yayınladı. Yılmaz mesajında ülke olarak bir daha böyle acılar yaşamamamızı dileyerek, acı depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diledi.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 17 Ağustos 1999 Saat 03.02’de İzmit / Gölcük Merkezli gerçekleşen ve Bolu da dâhil olmak üzere birçok çevre ilde etkili olan 7,5 büyüklündeki depremin 17. Yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Millet olarak bir daha böyle acılar yaşamamayı dileyen Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

“17 Ağustos 1999 tarihinde hepimizin bildiği gibi ülkemiz çok ciddi bir deprem afeti yaşadı. Üzerinden tam olarak 17 yıl geçti ve o anı Allah bir daha kimseye yaşatmasın. O yıllarda millet olarak çok zor bir dönemden geçtik. Bizim her zaman yaşayacağımız bu deprem felaketinden sağ çıkmamız şu an vereceğimiz kararlara bağlı. Allah bizlere bir daha deprem göstermesin diyorum ve 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden bütün kardeşlerime de Allah’tan rahmet diliyor mekanları cennet olsun diyorum”

17 Ağu 2016 - 17:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.