Dikkat kar yeniden geliyor

Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından edinilen bilgilere göre kar yağışı Cuma gününden itibaren yeniden şiddetli bir şekilde geri dönüyor.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Perşembe günü ilimizde kar yağışı etkini kaybederken, edinilen bilgiye göre şiddetli kar yağışı Cuma gününden itibaren şehrin tüm yerlerinde yeniden kara teslim olacak.

Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri ilimizde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 3 boyunca yeniden etkisini göstermeye devam edecek. Öte yandan, şehir merkezindeki 70 santimetre ölçülen kar kalınlığı çökme nedeniyle 60 santimetreye düştü. Kartalkaya’da 186, Yedigöller’de 64, Abant’ta 97 santimetre olarak ölçüldü. Ayrıca dün gece hava sıcaklığı eksi 8 derece olarak ölçülürken, Cuma gecesi eksi 9’a kadar düşmesi beklenirken, Cumartesi ve Pazar gecesi ise eksi 4-5 civarında olacak.

20 Oca 2022 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.