DKMP inceleme gezisi düzenledi

Bolu Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DKMP) yetkilileri, Ayıkayası Tabiat Parkı'nda inceleme yaptı.

Haber: Okay Özcan

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mustafa Gözler ile ilgili alanlarda görev yapan mühendislerin katılımıyla Ayıkayası Tabiat Parkı'na inceleme gezisi düzenlendi.

YEDİGÖLLER YOLU ÜZERİ İNCELENDİ

Gezide, il merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve Yedigöller Milli Parkı yolu üzerindeki 248 hektarlık alanın bir kısmı yetkililer tarafından incelendi.

Doğanay, tabiat parkının, doğa yürüyüşü, bisiklete binme, trekking, foto safari gibi aktiviteler için son derece uygun alanlar içerdiğini belirterek, park alanı içinde kontrol noktası, lavabolar, piknik üniteleri, büfe ve mescit bulunduğunu kaydetti.

25 Eyl 2022 - 13:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.