Doğanay; “Seni yedirtmeyeceğiz“

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin 2. Yılında AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Erdoğan’a hitaben bir açıklama yaptı. Doğanay açıklamasında “seni yedirtmeyeceğiz” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

HABER: FARUK ÇİDEM

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde Türk Halkının oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olmasının 2'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AKP Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay; "Sessiz milyonların sesi olarak bu kutlu davanın lideri, Milli İradenin tecellisiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanımız, Başkomutanlıkta 2'nci yılın hayırlı olsun.
Hainin adı ne olursa olsun, hangi dış güçlerin maşası olursa olsun fark etmez! 15 Temmuz akşamı şehadete koşan şehitlerimiz şahit olsun Seni yedirtmeyeceğiz.
Rabbim Müslüman ümmetin umudu olan Seni, başımızdan eksik etmesin. Hızır yoldaşın, Rabbim yar ve yardımcın olsun..." ifadelerini kullandı.

11 Ağu 2016 - 16:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

Yakındaki uzak - tabi yedirmeyin başkan efendi,lakin yedirtmediğiniz birileri daha var mesela çakma bolulu vekil ercoşkun gibi,birde onun koruması altındaki bazı fetö cüler mesela fizik hastanesinde görevli dursun uslu gibi,şayetki gerçekten devlet millet için çalışıyorsan amacın kendi müfahitlik işlerini yürütmek için deilse ki bunu ilrleyen zamanlarda göreceğiz bakalım hakiki devletçimisiniz yoksa işbirlikçimi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 16:27
01

Haberci - hayret bi şey bu kadar olmaz ak partilikle hiç ilgisi olmayan sadece bu gün kim güçlü ise bunlar orda olmak davanın adamı olmak bilgi ister ilkokul mezunu bile binlardan daha bilinçlidir zaten diploma sıkıntı onun kağıdı deyerli onu beyinliler alır cumhurun başı akıllı adam yemez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 16:27