“Doğuştan sanatçı kimliğim vardı“

Şenol Mühürcüoğlu Özer 22 Aralık Cuma günü 2. Kişisel Resim Sergisi'nin açılışını Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde yaptı. Bolu'nun önemli isimleri ve sanatseverler serginin açılışına katıldı.

Haber: Semih Baykal

Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde Kişisel Resim Sergisi'nin ikincisini düzenleyen Şenol Mühürcüoğlu Özer'in çalışmaları büyük ilgi gördü. Serginin açılışını Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu yaptı. Şenol Mühürcüoğlu Özer açılış konuşmasında şunları söyledi; "Doğuştan sanatçı kimliğim vardı. Emekli olunca sanat eğitimi alarak eserlerimi vermeye başladım. Bu sergide gördüğünüz eserlerim 2008 yılından beri ürettiğim eserlerden oluşuyor. Bu sergimi hazırlamamda bana yardım eden eşim İsmet Özer'e, babama, eğitimimi veren hocalarıma ve büyük Atatürk'ümüze teşekkür ederim. Atatürk'ü Türk kadınına verdiği destek ve yolunu aydınlattığı için saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum." Emekli Vali Yardımcısı da kurdeleyi kesmeden önce kısa bir konuşma yaptı; " Sanatçıya değer verilmeli" Atatürk'ün sanat için söylediği "Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" sözünü alıntılayarak konuşmasını tamamladı. Şenol Mühürcüoğlu Özer, emekli Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısına sergisi hakkında bilgiler verdi. Sanatseverlerle birlikte fotoğraflar çekilen Şenol Mühürcüoğlu Özer'in 2. Kişisel Resim Sergisi 22-28 Aralık 2017 tarihleri arasında gezilebilecek.

24 Ara 2017 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.