Dolarına bozdurana domates, soğan

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal ve yönetimi tarafından başlatılan, “300 dolar bozdurana hediye” kampanyası Bolu pazarında başladı. Dolar bozduran vatandaşlara, pazarcı esnafı bedava domates, soğan, karpuz gibi sebze ve meyveleri bedava verdi.

Haber: Kasım ŞAHİN

ABD tarafından yapılan yaptırımlar nedeniyle doların dış güçlerin etkisiyle doların artışına bir çok kesinden tepkiler yağmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yastık altından dolarların çıkartılması istemi doğrultusunda, dış güçlere boyun eğmemek adına Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı’da, Bolu pazarındaki tüm Pazar tezgahlarına, “300 dolar bozdurana sebze ve meyve bedava” kampanyası başlatıldı.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar bu kampanyaya büyük çapta ilgi gösterdi. Konu hakkında bir açıklama yapan Oda Başkanı Mustafa Altındal; “Bizi dolarla sınamak isteyenler hüsrana uğrayacaktır. Bolulu pazarcı esnaflar olarak devletimize destek olmak için dolar bozdurma kampanyası başlattık. Sabahın erken saatlerinde başlayan bu kampanyaya bir saat içerisinde 20 vatandaş ve bir esnafımız destek olmuştur. Söz konusu vatansa gerisi bizim için teferuattır” dedi.

ABD BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEZ

Bolu’da pazarcılık yapan Ersan Bulut’ta kampanyaya destek vererek bozdurduğu 300 dolarlık makbuzu göstererek; “Pazarcılık yaparak ekmek paramı kazanıyorum. 300 dolarımı bozdurup, bende kampanyaya destek oldum. Tezgahımdan, makbuzu ile gelen herkes canı ne isterse alabilir. Her şey helali hoş olsun. Bu vatana,millete, devlete helali hoş olsun. Oğlumda askerde, iki tane daha yetişiyor. Değil 2 tane 12 oğlum da olsa helali hoş olsun bu vatana bu millete. Amerika bize diz çöktüremez” diye bağırması, pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından alkışlandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.