Don ve buzlanmaya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilimiz Bolu için 28 Ocak Perşembe günü buzlanma ve don uyarısı yaptı.

Haber: N. Halid Altundal

Son günlerde ilimizi etkisi altına alan ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli rüzgar yerini bazı bögelerde karla karışık yağmura bırakırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü sarı alarm verdi. Meteorolojiden ilimiz Bolu için yapılan duyuruda 28 Ocak Perşembe günü buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Meteorolojiden konuyla ilgili yapılan duyuruda, “Başta Bolu Dağı geçişi olmak üzere Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ankara'nın Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde görülecek kar yağışlarının yer yer 5-15 cm kar örtüsü bırakması beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

27 Oca 2021 - 16:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.