Dörtdivan soğuklukta rekor kırdı

Bolu’nun Dörtdivan ilçesi soğuklukta Türkiye birincisi oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Dörtdivan ilçesinde sıcaklık eksi 16.9 olarak açıklandı.

Dörtdivan ilçemiz en soğuk bölge oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bu gün öğle saatlerinde resmi Twitter hesabından ülke geneline duyurduğu bilgide Dörtdivan ilçesi eksi 16.9 ile en soğuk yerleşim alanı oldu.

Yine aynı siteden yapılan açıklamada ise en sıcak bölge ise Hatay’ın Kumsu ilçesi 19.5 dereceyle en sıcak bölge olarak ilan edildi. Dörtdivan ilçesinde manavlık yapan birçok esnafın sebze ve meyveleri donarken, su saatlerinde de donmalar yaşandığı öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.