Dörtdivan’ın taleplerini TBB’ye iletti

Dörtdivan için Ankara’da temaslarına devam eden Belediye Başkanı Hamza Efe, Türkiye Belediyeler Birliği’ni(TBB) ziyaret etti. Başkan Efe, Genel Sekreter Birol Ekici ile görüşerek ilçenin taleplerini iletti.

Haber: BMA

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ilçede devam eden belediye çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirdiği ziyaretler ile de ilçenin gelişmesi için yer-zaman gözetmeksizin mesai harcıyor. Daha önce Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile görüşerek “kardeş şehir” olmanın ilk adımını atan Başkan Hamza Efe, bu kez Türkiye Belediyeler Birliği’ni(TBB) ziyaret etti. TBB’de Genel Sekreter Birol Ekici ile bir araya gelen Başkan Efe, ilçenin taleplerini iletti.

“İSTİŞAREDE BULUNDUK”

Efe, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Çalışma ziyareti kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici’nin misafiri olduk. Köroğlu Diyarı ilçemizin ihtiyaçlarını kendisine takdim ederek TBB ile ortak çalışma alanlarımız üzerine istişarede bulunduk. Yakın ilgi ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

18 Kas 2020 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.