Dörtdivanlılar Yaz Etkinliğinde Coşacak

Dörtdivan Belediyesi 2.Köroğlu ve Kaz Festivali Yaz Etkinlikleri adı altında Konser düzenliyor. 24 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek konserde sevilen sanatçılar, Ankaralı Tuncay ile Hazal sahne alacak.


Haber: BMA

Dörtdivan Belediyesi 2.Köroğlu ve Kaz Festivali Yaz Etkinlikleri adı altında, Belediye yanındaki Açık Otoparkta Konser düzenliyor. 24 Ağustos Cuma günü Saat: 20.30 da açılış konuşmaları ve Dörtdivan Belediyesi 3’üncü Futbol Turnuvası Kupa töreni ile başlayacak olan Yaz Etkinliğinde; Saat: 21.15 de Ankaralı Tuncay, Saat: 22.30 de Hazal, Saat: 23.30 da Sürpriz sanatçı sahne alarak, Dörtdivanlıları coşturarak, gönüllerince eğlendirecekler.

Konserlerin sonunda ise Saat: 24.00 Havai Fişek Gösterisi ile Yaz etkinliği sona erecek.

Yaz Etkinliği Konserine tüm Dörtdivanlılar ve müzik severler davetlidir.

YAZ ETKİNLİĞİ PROGRAMI

Saat: 20.30 Açılış Konuşmaları

Saat: 20:45 Futbol Turnuvası Kupa Töreni

Saat: 21.15 Ankaralı Tuncay Konseri

Saat: 22.30 Hazal Konseri

Saat: 23.30 Sürpriz Sanatçı

Saat: 24:00 Havai Fişek Gösterisi

Tarih: 24 Ağustos Cuma

Yer: Dörtdivan Belediyesi Açık Otoparkı

14 Ağu 2018 - 15:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.