DUBALAR BİLE ÇARE OLMUYOR

Bolu Valiliğinin ön kısmında bulunan dönel kavşak trafikçilerin başına adete dert oldu. Dönel kavşak bölümüne araçlarına çeken sürücüler yüzünden trafik akışı sıkışırken çare dubalama sisteminde bulundu. Ancak, dubaların dönel kavşağa konulmasının ardından bazı sürücüler inatla bu bölgeye araçlarını çekmek isterken dubaları paramparça ettiler.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu Valili, Kent Meydanı girişi ve Ali Rıza Tekemen Caddesinden Borazanlar Mahallesine gitmek için dönel kavşağı kullanmak zorunda kalan sürüceler, dönel kavşağa çekilen araçlar yüzünden zor duruma düşüyorlardı. Trafik ekipleri de sabahtan akşama kadar bu bölgede nöbet tutarak araç çekenleri uyarıp parklanmayı önlemeye çalışmasına rağmen yinede bir çok sürücü dönel kavşağa aracını çekip gidiyordu.

Son çare olarak Bolu Belediyesi’ni yapılan müracaat sonrası dönel kavşağın Kent Meydanı kısmana siyah sert plastikten yapılan dubalar monte edilerek, parklanmalar önlenmeye çalışıldı. Ne var ki bu dubalar da inadına aracını o bölgeye çekmeye çalışan sürücülerin adeta hedefi oldu ve dubalar araçların çarpması sonucu paramparça olmaya başladı. Bundan sonra nasıl bir tedbirin alınacağı da merak konusu oldu.

30 Nis 2014 - 19:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.