Düzce/Bolu 3. sırada yer aldı

Giresun Ticaret Borsası yaptığı açıklamada fındık üretimine dair verileri paylaştı. Açıklamaya göre Düzce/Bolu Ticaret Borsası 103 bin ton fındıkla en fazla işlem yapılan 3. yer oldu.


Haber: N. Halid Altundal
Giresun Ticaret Borsasından yapılan açıklamada, fındık üretilen bölgelerdeki 21 ticaret borsasında 9 aylık dönemde gerçekleştirilen fındık satış işlemlerine ilişkin bilgi verildi. Buna göre, söz konusu dönemde borsalarda toplam 690 bin 946 ton fındık işlem gördü. En fazla işlem 141 bin 328 tonla Sakarya'da gerçekleştirilirken 130 bin 235 ton ile Ordu ikinci, 103 bin 761 ton ile Düzce/Bolu üçüncü oldu. Bu sırayı 102 bin 552 tonla da Giresun Ticaret Borsası izledi.

04 Tem 2020 - 16:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.