Ekmek aslanın midesinde!

Bolu sokaklarında her hafta yara bandı satarak geçimini sağlayan Abdullah Kurt 50 adet yara bandını 1 liraya satmasına rağmen günlük kâr marjının yüksek olmadığını söyledi.

Her hafta Düzce’den Bolu’ya gelerek yara bandı satan Abdullah Kurt mesleğinin eski cazibesinin kalmamasına rağmen sürdürmek için büyük bir gayret sarf ettiğini vurguladı. Yaklaşık 10 sene önce seyyar yara bandı satıcısı olarak iyi para kazandığını söyleyen Kurt; “Son 10 yıldır nerdeyse kazandığım para ile harcamalarım başa baş gidiyor. Artık bu işin eski cazibesi kalmadı tüm bu olumsuzluklara rağmen her hafta Düzce’den Bolu’ya gelerek yara bandı satmayı ısrarla sürdürüyorum” diye konuştu.50 adet yara bandını 1 liraya sattığını vurgulayan Kurt; “Kar marjı düşükte olsa Bolulular 1 liraya 50 adet yara bandı almaktan dolayı çok mutlu oluyorlar. Artık bizim işimiz bir nevi kamu hizmetine dönmüş durumda günde 35-40 lira kazansam da bu işi sürdürmeye devam edeceğim” biçiminde konuştu.

12 Tem 2013 - 21:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.