Emniyet Kemeri doktor ve ailesini hayata bağladı

Bolu’da dün akşam saatlerinde D-100 Karayolu Kasaplar Köyü Kavşağı’nda kar temizleme çalışması sonrasında yol ortasında biriken kar birikintisine giren jeep takla attı. Kazada sürücü kolundan hafif şekilde yaralanırken, Köroğlu Devlet Hastanesi Laboratuar bölümünde görevli doktor olan eşi Rabia Nur Yıldız ile küçük yaştaki kızı emniyet kemeri takalı olduğu için kazadan yara almadan kurtuldu. Trafik yetkililerin her seferinde üstüne basa basa söylediği ve sürekli uygulamaların yapıldığı emniyet kemeri dokto

Emniyet Kemeri doktor ve ailesini hayata bağladı
Haber albümü için resme tıklayın
Haber: Kasım ŞAHİN

Edinilen bilgiye göre, kaza dün saat 15:10’da D-100 karayolu Kasaplar Köyü girişinde meydana geldi. Yücel Onur Yıldız yönetimindeki 14 EJ 437 plakalı jeep karayolları ekiplerinin yolda kar temizleme çalışması yaptığı sırada yolda biriken kar kütlesine girerek takla attı. Otomobilde bulunan sürücünün eşi Rabia Nur Yıldız ve kızı emniyet kemeri takılı olduğu için kazadan yara almadan kurtuldu. Sürücü Yücel Onur Yıldız ise kolundan hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası büyük şok yaşayan anne Rabia Nur Yıldız kızını kucağına alarak gözyaşı döktü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazayı yapan sürücü Yücel Onur Yıldız, emniyet kemeri ve yol kenarında bulunan bariyer sayesinde kendisinin ve alisinin hayatta kaldığını belirterek; “Yol kenarları hep kar kaplıydı. Önümde giden otobüsü son anda fark ettim. Çarpmamak için frene bastım ve araç kaymaya başladı. Yol kenarında ki bariyerlere çarpınca aracımız takla attı. Emniyet kemeri ve bariyer sayesinde hayata bağlandık. Çok mutluyum. Şayet bariyerler olmasaydı takla atmadan bariyerlerin hemen arkasında bulunan eve girecektik” diyerek bir yandan üzüntüsünü diğer yandan da kendisine ve ailesini bir şey olmadığından dolayı sevindi.


11 Oca 2015 - 18:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.