Ercoşkun 2 bin öğrenciyle buluştu

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarını yürüttüğü Başkent’te ziyaretçi akınına uğruyor. Kendisini ziyaret için Bolu’dan gelen öğrencilerle...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarını yürüttüğü Başkent’te ziyaretçi akınına uğruyor. Kendisini ziyaret için Bolu’dan gelen öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Ercoşkun, sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor.

TBMM çalışmalarını başarıyla sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, kendisini TBMM’de ziyaret etmek isteyen ziyaretçilerini de ihmal etmiyor. Kendisini ziyaret eden vatandaşlarla buluşan ve sorunlara çözüm bulmaya çalışan Ercoşkun, bunun yanı sıra düzenlenen organizasyonlarla Başkent’e gezi düzenleyen ilköğretim ve lise düzeyindeki okulların öğrencilerini Başkent’te ağırlamaya devam ediyor. Ercoşkun, daha önce pek çoğu TBMM’yi görme fırsatı bulamayan öğrencilere Meclis’i gezdiriyor, onlarla sohbetler gerçekleştiriyor. Bolu’ya geldiği günlerde yoğun temasları nedeniyle görüşme gerçekleştiremediği öğrencilerle bu vesileyle bir araya gelebilmenin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Ercoşkun, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı’nın başladığı tarihten bu yana Başkent’te kendisini ziyaret eden ilköğretim ve lise okullarının sayısının yaklaşık 20 olduğunu, bu ziyaretler sayesinde Bolu’dan gelen yaklaşık 2 bin öğrenciyle buluşma ve onları tanıma imkanına sahip olduğunu dile getirdi. Kendisinin gelecek nesillere duyduğu güveni her fırsatta ifade eden Ercoşkun, Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençlere partisinin de eğitimde yapmış olduğu atılımlarla onlara daha iyi bir gelecek hazırlama adına büyük hizmetler verdiğini söyledi. Ercoşkun, “AK Parti’nin 2023 hedefiyle birlikte dünyada söz sahibi olacak Türkiye’de eğitim düzeyi yüksek, donanımlı genç beyinlere çok büyük ihtiyaç olacaktır. Bizler gençlerimize güveniyoruz ve onların duyduğu sorumlulukların farkındayız” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.