Ercoşkun’dan Mudurnu’ya 46 Milyon TL’lik 3. Etap Toki Müjdesi

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu ilçesine yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için 02.06.2015 tarihinde ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de 06.07.2015 tarihinde imzalandığını bildirdi.

Milletvekili Ercoşkun yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Toplu Konut İdaresi Başbakanlığımızın ve AK Parti icraatlarının Türkiye genelindeki en önemli ayaklarından birisini oluşturuyor. Bolu’da da bu manada neredeyse birkaç ilçe büyüklüğünde TOKİ hizmetini şimdiye kadar vatandaşın hizmetine sunduk. Bolumuza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bununla birlikte Mudurnu İlçemize 3. kez uygulanacak olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projesinin içeriğinde 496 konut, 1 adet ticaret merkezi, 500 kişilik çok amaçlı kültür merkezi bulunmakta. Diğer taraftan da modern konut imkanını da gene Mudurnulu hemşerilerimize sağlamış bulunuyoruz. Altyapı ve çevre düzenlemeleri ile 64 bin metre karelik inşaat alanına sahip olan proje 02.06.2015 tarihinde ihaleyi çıkmıştı. İhaleyi İZBAY ve ZİRVE İnşaat ortaklığı kazandı. Gerekli belgeleri hazırlayan inşaat firmaları geçtiğimiz hafta 06.07.2015 tarihinde TOKİ ile sözleşmeyi imzaladı. 46 milyon 315 bin TL ye mal olacak projenin yer telimi 16.07.2015 tarihinde gerçekleşecek ve ardından sözleşme gereği 600 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek. Bu manada düşünürsek 496 konut, 4’er kişiden baksanız 2 bin kişi yapar. Yani bir belde büyüklüğünde hizmetten bahsediyoruz. Başbakanlığımızın ve AK Parti’nin gurur duyduğu hizmetlerden birisinin Mudurnu’da gerçekleşmiş olmasından da ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Mudurnu Halkı’na, Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun diyorum” HABER MERKEZİ


12 Tem 2015 - 17:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.